Kinderbril kopen in Stekene?

Op zoek naar een leuke bril voor uw kindje?

Zoek niet verder en kom eens langs bij optiek Den Brilleman. Een montuur kiezen voor uw zoon of dochter is niet altijd even eenvoudig. Vaak is het een grote stap voor een meisje of een jongetje om ineens een bril te dragen. Of uw kind nu bijziend of verziend is, we helpen uw kindje graag verder om zich comfortabel te vinden bij deze grote verandering.

De kwaliteit van onze monturen is essentieel voor kinderbrillen. Uw kleintje speelt en ravot, dus een sterke montuur is heel belangrijk. Daarnaast willen de meeste kinderen graag een ietwat speelse of originele bril. Ze zijn nog jong dus daar past een ander montuur bij dan voor volwassenen. Wij bieden een uitgebreid assortiment kinderbrillen aan, zowel voor meisjes als jongens.

Dankzij de jarenlange ervaring en kennis kunnen we uw zoontje of dochtertje perfect assisteren. Daarbovenop kunnen zij kiezen uit een zeer ruim gamma van speelse en originele kinderbrillen. De mooiste montuur voor uw kindje ligt vast bij ons in de toonbank. Kom gerust eens langs bij optiek De Brilleman.

Wij maken met plezier tijd bij het kiezen voor de juiste bril van uw dochter of zoon.

Vind het montuur dat het beste past bij uw zicht, stijl en budget!

Maak alvast een afspraak op tel nr. 03 779 84 56 of e-mail naar denbrilleman@hotmail.com.