Kinderbrillen

Het kiezen van een montuur voor je zoon of dochter kan een uitdaging zijn. Het dragen van een bril is vaak een grote stap voor een kind, of het nu bijziend of verziend is. Wij staan klaar om uw kindje te helpen zich comfortabel te voelen bij deze verandering.

Bij kinderbrillen is de kwaliteit van de monturen essentieel. Kinderen spelen en ravotten, dus een stevig montuur is van groot belang. Bovendien verlangen de meeste kinderen naar een speelse of originele bril. Omdat ze nog jong zijn, past een ander soort montuur bij hen dan bij volwassenen. Bij Optiek Den Brilleman hebben we een uitgebreid assortiment kinderbrillen, zowel voor meisjes als jongens.

Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we uw zoontje of dochtertje perfect begeleiden. Bovendien hebben ze de keuze uit een zeer ruim gamma van speelse en originele kinderbrillen. De mooiste montuur voor uw kindje vindt u zeker bij ons in de winkel. Kom gerust langs, wij nemen graag de tijd om u te assisteren bij het kiezen van de juiste bril voor uw dochter of zoon.

Vind het montuur dat het beste past bij uw zicht, stijl en budget!

Maak alvast een afspraak op tel nr. 03 779 84 56 of e-mail naar denbrilleman@hotmail.com.