Dameszonnebril kopen in Stekene?

De perfecte zonnebril kiezen?

Er bestaat geen twijfel over en elke vrouw zal het bevestigen; een zonnebril is een essentieel onderdeel van de look en stijl van een dame. Het zijn immers de accessoires die de outfit helemaal maken, niet? Maak je uiterlijk compleet met een stijlvolle, karaktervolle en originele zonnebril. Ideaal voor in de beach bar, bij een aperitief met vrienden of voor in de auto.

Naast het beschermen van uw ogen tegen UV licht is een dameszonnebril een echte eye-catcher voor alle dames. Daarom biedt optiek Den Brilleman te Stekene een zeer ruim gamma aan zonnebrillen voor vrouwen. We bieden alle toffe, hippe en trendy merken aan. Kom gerust eens langs en bekijk de enorme keuze.

In tegenstelling tot een standaard montuur mag een dameszonnebril wel wat specialer of zelfs wat extravaganter zijn, niet? Of de zonnebril al dan niet versterkt moet worden, maakt voor ons niet uit. Dankzij onze passie voor brillen en jarenlange ervaring kunnen we elke vraag beantwoorden.

Uw ogen beschermen tegen UV stralen en toch stijlvol overkomen? 1 adres; Dorpsstraat 18 te Stekene. Maak gebruik van ons advies en service.

Vind het montuur dat het beste past bij uw zicht, stijl en budget!

Maak alvast een afspraak op tel nr. 03 779 84 56 of e-mail naar denbrilleman@hotmail.com.